Прочетете думите, които перфектно описват живота на всеки един  от

...
Прочетете думите, които перфектно описват живота на всеки един  от
Коментари Харесай

Всеки знак на Зодиака описан само с една дума!

 vyqexre5yn42py7hkrhm

Прочетете думите, които съвършено разказват живота на всеки един  от зодиакалните знаци! Дали ще се съгласите с вашата характерност?

Представителите на разнообразни знаци на зодиака имат свои отличителни черти. Оказва се, че може  се избере единствено една дума за всеки знак, която е в положение изцяло да опише неговия темперамент и държание! Вижте:

Овен – „ Защита “

Мнозина считат, че  Овните са  нападателни хора, само че мислили ли сте, че това  може да бъде единствено средство за отбрана и самоотбрана? Най-често тъкмо това правят  Овните. За тях  постоянно е значимо да пазят някого.

 
Телец – „ Насочване “

Тъй като това са скромни хора, за близките е мъчно за разпознават техните стремежи и желания. Ето за какво Телец прекарва доста време, пробвайки се да изясни, направлява и да оказва помощ на другите по всевъзможен метод. Това се вижда ясно в работата с подчинените им, в случай че имат такива.

Близнаци- „ Промяна “

Никой не знае какво може да се чака от Близнаците, тъй като те в действителност доста бързо трансформират своята позиция, стремежи, страсти … Това е комплицирано, само че е тъкмо по този начин – по тази причина са Близнаци.

Рак – „ Гнездене “

Представителите на този знак, повече от всичко обичат да се грижат за  фамилното огнище. За Раците са значими такива неща като  уют, топлота и близки хора до тях. Където и да се намират Раците, те постоянно ще основават уютна атмосфера.

Лъв – „ Съблазняване “

Лъвовете  толкоз доста се  възхищават на себе си, че на драго сърце биха съблазнили  даже себе си! Те са в положение да притеглят хора с  външния си тип, мирис, думи … Изкуство!

 
Дева – „ Действам “

Тези хора просто не могат да седят на едно място и да не вършат нищо. Те би трябвало да работят интензивно,  всяка минута, в противоположен случай ще изпаднат в меланхолия и ще се усещат нежелани и безполезни.

Везни – „ Балансиране “

Те в действителност знаят по какъв начин да намират златната среда, въпреки че това е доста мъчно! Везни се пробват да бъдат положителни във всичко, само че са изцяло наясно с минусите си. Това им дава опция да се поправят и да работят върху себе си.

Скорпион – „ Изграждане “

Става дума за създаване на проекти и безкрайни интриги. Скорпионите  просто не могат да живеят без това! Идеални стратези, които би си коствало да употребяват тези си качества с цел да вървят в вярната посока.

Стрелец – „ Движение “

Представителите на този знак не обичат да седят на едно място. Те се нуждаят от непрекъснато придвижване. Освен това те „ движат “ освен себе си, само че и всички в близост, да вземем за пример, постоянно вършат пренареждане на мебелите или поправки!

Козирог – „ Издигане “

Те не обичат да се задоволяват с това, което имат, затова Козирозите  постоянно се стремят към освен това. В кариерата си няма да се успокоят, до момента в който не станат началници. Не могат да спят до момента в който не реализиран задачите си.

Водолей – „ Смекчаване “

Те няма да се спрат, до момента в който не създадат по този начин, че да бъдат заобиколени от съидейници. В това състояние те могат да се усещат удобно, затова  не помнят за експанзия и разногласия.

Риби – „ Усещане “

Това е най-емпатичният знак, който непрестанно изпитва разнообразни страсти. Понякога това се отразява зле на връзките им с хората, тъй като Рибата не постоянно може да изясни възприятията си.

Ето това са думите, които съвършено разказват живота на всеки от зодиакалните знаци! Съгласни ли сте с вашата характерност?

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

 

Овен Овенът през 2018 година би трябвало да показва най-хубавите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, с цел да не вършиме неточности и с цел да притегляте към себе си достойни…

Цялата публикация

Само този знак на зодиака е приет от астролозите за най- богат и благоденстващ

 

Астролозите настояват, че финансовото богатство зависи напълно от разположението на звездите. Нека да забележим кой знак на зодиака е приет за най-богат и най-успешен в правенето на пари. Рейтингът започваме…

Цялата публикация

Хороскоп за октомври за всички знаци на зодиака – астролозите предвиждат, че ще е месец на промени!

 

  Овен Интересът към партньорствата ще бъде вашият основен приоритет. Това могат  да бъдат както нови бизнес контакти, по този начин и сантиментални връзки. Има огромна възможност да   сключите  преференциални контракти.…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР